Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Paletizor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
EBTEvopac
Cod produs
VOLTA
Out Of stock
Descriere
Masina de ambalat Eurobox  Nobel ofera functii avansate pentru a ajuta companiile sa micsoreze comenzile de impachetare rapid si eficient. Acest echipament logistic are un design simplu si ergonomic si ofera o operare foarte usoara cu un efort minim.

Masina de ambalat este fabricata 100% in Italia, de la cele mai mici componente pana la asamblarea finala. Calitatea sa inalta este, de asemenea, potrivita cu un pret foarte accesibil, ceea ce face ca acest echipament  sa fie o masina obligatorie in depozite si in locatiile de preluare a comenzilor.

Principalele avantaje si caracteristici ale masinii de ambalat Nobel

Aceasta masina de depozitare este extrem de usor de utilizat, datorita fotocelulei personalizate Datalogic care detecteaza automat inaltimea paletului. Astfel, operatorul nu trebuie sa faca nicio ajustare pentru a se asigura ca marfurile sunt ambalate corespunzator.

In acelasi timp, operatorul poate regla viteza platoului rotativ folosind regulatorul de frecventa si poate actiona frana mecanica atunci cand este necesar. PCB-ul dedicat ajuta la planificarea si gestionarea a pana la 3 cicluri de lucru.

Masina de ambalat Eurobox  Nobel are 2 ani garantie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura