Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Paletizor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
EBTEvopac
Cod produs
NOBEL
Out Of stock
Descriere
Masina de ambalat paleti va permite sa pregatiti rapid si eficient produsele paletizate pentru expediere in conditii de siguranta maxima.

Versiunea de baza consta dintr-un disc rotativ si un brat vertical care este atasat de suportul pentru folie. Paletul este asezat pe disc si rotit incet, iar folia este atasata strans pe toata inaltimea acestuia. In variantele mai complexe, echipamentele pot manipula si impacheta stive de marfuri pe paleti cu inaltimi si greutati mari, folosind proceduri specifice fara a deteriora cutiile si produsele din interiorul acestora.

Echipamentul de ambalare este disponibil in doua variante:

Semiautomat, unde operatorul aduce si preia (dupa impachetare) fiecare palet cu un stivuitor;
Automat, unde masina este integrata intr-o linie completa de ambalare, preia fiecare palet, efectueaza impachetarea si transporta inainte paletul pe o banda transportoare.

Prin utilizarea unui sistem automatizat, compania dumneavoastra poate eficientiza semnificativ faza de pregatire a expedierii marfurilor, crescand numarul de comenzi procesate zilnic si, in totalitate, productivitatea muncii.

Eurobox Technologies ofera atat masini, cat si suport aferent pentru folie elastica. Consultantii nostri sunt pregatiti sa va asiste in alegerea masinii de ambalat potrivite fluxului logistic din cadrul companiei dumneavoastra.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura